Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

Vervanger Amacx High Energy Bar

Alle categorieën Gran Fondo adviesGravelEvenementen

De leverancier van de Amacx High Energy Bar is ermee gestopt en daardoor is deze reep niet meer verkrijgbaar bij Duursport. Voor veel fans behoorlijk slecht nieuws. En dat is ergens wel natuurlijk logisch. Wanneer je een energiereep hebt gevonden dat goed werkt en voor jou de beste resultaten levert, wil je daar het liefste nooit meer vanaf stappen. Maar net als in veel andere sectoren, staat ook de productontwikkeling in de sportvoeding niet stil en blijven de deskundigen van Amacx innoveren en verbeteren. Dankzij deze ontwikkeling is onder andere de Amacx Energy Oat Bar ontstaan. En dat is nu de opvolger van de Amacx High Energy Bar geworden.

Amacx Energy Oat Bar

De kracht van de Amacx High Energy Bar zat natuurlijk in de basis van havermoutvlokken en de zorgvuldig samengestelde mix van koolhydraten. Deze ideale mix zorgde voor een geleidelijke werking en daardoor ook voor een langdurige afgifte van energie. Volgens de liefhebbers was deze reep makkelijk weg te kauwen tijdens een grote inspanning en lag hij bovendien niet zwaar op de maag. Daarnaast had de High Energy Bar een lekkere yoghurt coating, waardoor de reep een frisse smaak kreeg en niet te zoet was.

Gelukkig hoeven de fans zich geen zorgen te maken, want de Amacx Energy Oat Bar is een de perfecte vervanger. Zoals de naam al doet vermoeden, heeft ook deze energiereep een basis van havermoutvlokken en heeft het nagenoeg dezelfde koolhydraatsamenstelling als de High Energy Bar. Dus ook bij de Energy Oat Bar kan je er op vertrouwen dat hij je voldoende energie geeft!

Vervanger Amacx High Energy Bar

Verschil Energy Oat Bar en High Energy Bar

Maar wat is dan het grote verschil tussen de Amacx High Energy Bar en Amacx Energy Oat Bar? De kenmerkende yoghurt coating van de High Energy Bar is verdwenen. Het voordeel hiervan is dat de reep niet zo snel meer smelt of plakkerig wordt onder warme omstandigheden. Maar ondanks dat de coating verdwenen is, zijn de makers van Amacx er wederom in geslaagd om de Energy Oat Bar zacht en smeuïg te houden. Hierdoor is de reep nog steeds goed weg te kauwen en dus ideaal voor tijdens een langdurige inspanning met een hoge hartslag of snelle ademhaling.

Daarnaast bevat de Energy Oat Bar ook een aantal vitamines en mineralen, waaronder calcium, magnesium en ijzer. Deze mineralen ondersteunen onder andere de energiestofwisseling en spelen bovendien een rol bij het behoud van sterke en soepele spieren.

De Amacx Energy Oat Bar is verkrijgbaar in vier lekkere en frisse smaken. Naast de oude vertrouwde Banana, zijn ook de smaken Coconut, Sweet Figs en Lemon te bestellen.

Ben je enthousiast geworden en wil je de Amacx Energy Oat Bar zelf een keer proberen tijdens een training of lange duurloop? Je kan ze hier bestellen!

Geschreven door Lesley Nieuwenhuis

Duursport en eten, dat is voor mij de gouden combinatie voor een gezond en leuk leven. Als fanatiek hardloper loop ik wekelijks vele kilometers en dankzij mijn opleiding tot gewichtsconsulente weet ik als geen ander hoe belangrijk de juiste voeding is voor onze sportieve prestaties.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact