Live Slow Ride Fast Podcast - Laurens ten Dam | Duursport

Sinds februari 2019 is Duursport partner van de Live Slow Ride Fast Podcast van Laurens ten Dam en Stefan Bolt. Wij vinden het interessant om te luisteren hoe Laurens om gaat met zijn voeding in combinatie met sport. Hij eet gevarieerd & uitgebalanceerd en vult zijn reserves aan door middel van sportvoeding. Ervaringen van de prof, waar de breedtesporter zijn voordeel mee kan doen om zijn sportieve ambities naar een hoger plan te trekken!

 

Live Slow Ride Fast Podcast

Was 't niet Joop! die zei: “De fiets, de fiets, en verder niets”? Nou, niet voor Laurens ten Dam en Stefan Bolt. Zij gaan verder! Het leven óp, maar vooral ook naast de fiets.

Ben jij trouwe luisteraar van de LtD Podcast? Om dat samen te vieren kun jij eenmalig korting* krijgen bij Duursport.

AFLEVERING 27: Gebruik kortingscode LTD20 om eenmalig 20% korting te krijgen op ons gehele Amacx assortiment*. 

*Met uitzondering op ''altijd laag'' producten en actie geldig t/m 31 maart 2019. Per bestelling kan je één kortingscode activeren.

AFLEVERING 28: Gebruik kortingscode LTD15 om eenmalig 15% korting te krijgen op ons gehele assortiment*. 

*Met uitzondering op ''altijd laag'' producten en actie geldig t/m 15 april 2019. Per bestelling kan je één kortingscode activeren.

Podcast Tip: LTD-Caseine Chocolademousse

Bereidingstip van Laurens ten Dam chocolademousse ;-) De mousse maakt Laurens met de SiS Overnight Protein shake. Gebruik hiervoor minder water en roer het goed. Laat het vervolgens een half uurtje staan.

Makkelijker kan niet, eetsmakelijk!

 

 

LTD_PODCAST_ICON3

 

Blog-LTD

 

LtD - assortiment

 

LtD - voedingsadvies

 

LtD Podcast - Il Magistrale Cycling Coffee