Live Slow Ride Fast Podcast - Laurens ten Dam | Duursport

Sinds februari 2019 is Duursport partner van de Live Slow Ride Fast Podcast van Laurens ten Dam en Stefan Bolt. Wij vinden het interessant om te luisteren hoe Laurens om gaat met zijn voeding in combinatie met sport. Hij eet gevarieerd & uitgebalanceerd en vult zijn reserves aan door middel van sportvoeding. Ervaringen van de prof, waar de breedtesporter zijn voordeel mee kan doen om zijn sportieve ambities naar een hoger plan te trekken!

D-Giro-banner-1

 


GIRO D'ITALIA 2019
vier je met Duursport!

De gehele Giro zìjn wij partner van de podcast Live Slow Ride Fast van Laurens ten Dam en Stefan Bolt. De podcasts worden live opgenomen vanuit de Giro, zodat je de Giro d'Italia kunt beleven van binnenuit! 


De Giro vindt plaats van zaterdag 11 mei t/m zondag 2 juni 2019! Op zaterdag 11 mei wordt er gestart met een individuele tijdrit met Bologna als start/finishplaats. Deze rit begint vlak en eindigt met een pittige klim. De eerste rustdag vindt plaatst op 20 mei en de twee op 27 mei! Ook wordt er weer afgesloten met een individuele tijdrit, deze keer is Verona de start/finish plaats. 


Wij worden vermaakt op tv met prachtig wielrennen en daarnaast met minimaal 5 podcast! Maar als Laurens goed gestemd is... Kunnen dit er zelfs meer worden! 


Speciaal om het voor jou als volger / thuisblijver ;) aantrekkelijk te maken bieden wij de gehele Giro 15% korting* op ons hele assortiment! 

Voer hiervoor tijdens het afrekenen de kortingscode GIRO15 in. 

*Met uitzondering op ''altijd laag'' producten en actie geldig t/m 2 juni 2019. Per bestelling kan je één kortingscode activeren.

DS - podcast #31

Aflevering #31 

Thumb-2-1

Aflevering #32 

Thumb-2

Aflevering #33 

Thumb-2

Aflevering #34

Thumb-2

Aflevering #35

 

LSRV - LTD - GIRO15

 

Live Slow Ride Fast Podcast

Was 't niet Joop! die zei: “De fiets, de fiets, en verder niets”? Nou, niet voor Laurens ten Dam en Stefan Bolt. Zij gaan verder! Het leven óp, maar vooral ook naast de fiets.

Ben jij trouwe luisteraar van de LtD Podcast? Om dat samen te vieren kun jij eenmalig korting* krijgen bij Duursport.

Kortingscode 

AFLEVERING 30: Gebruik kortingscode LTD10 en ontvang eenmalig €10,- shoptegoed bij een bestelling vanaf € 60.- op ons gehele assortiment*. 

*Met uitzondering op ''altijd laag'' producten en actie geldig t/m 30 april 2019. Per bestelling kan je één kortingscode activeren.

Producttips van Laurens

Podcast #30 Tip: Rocket Fuel - SiS Beta Fuel
De Beta Fuel van SiS Sportvoeding is specifiek ontwikkeld om de sporter bij te staan in het leveren van de maximale hoeveelheid koolhydraten. De samenstelling is opgezet op de 2: 1 verhouding van Maltodextrine tot Fructose. Deze verhouding zorgt voor een soepel transport van de drank door de maag naar de darmen, waar het water, zout en koolhydraten worden opgenomen. 


Podcast #28 Tip: LTD-Caseine Chocolademousse
Bereidingstip van Laurens ten Dam chocolademousse ;-) De mousse maakt Laurens met de SiS Overnight Protein shake. Gebruik hiervoor minder water en roer het goed. Laat het vervolgens een half uurtje staan.

Makkelijker kan niet, eetsmakelijk!

 

LTD_PODCAST_ICON3

LUISTER NU >  PODCAST #30

Blog-LTD

 

LtD - assortiment

 

LtD - voedingsadvies

 


LTD_PODCAST_ICON6 2

Aflevering 27 - Op bezoek bij Sinkeldam

Gebruik kortingscode LTD20 om eenmalig 20% korting te krijgen op ons gehele Amacx assortiment*. 

*Met uitzondering op ''altijd laag'' producten en actie geldig t/m 31 maart 2019. Per bestelling kan je één kortingscode activeren. 


LTD_PODCAST_ICON6 2

Aflevering 28 - Allo allo? C'est Paris?


Gebruik kortingscode LTD15 om eenmalig 15% korting te krijgen op ons gehele assortiment*. 

*Met uitzondering op ''altijd laag'' producten en actie geldig t/m 15 april 2019. Per bestelling kan je één kortingscode activeren.

LtD Podcast - Il Magistrale Cycling Coffee